ПП ГЕРБ Община Банско
Да докажем, че България може!

Андрей Андреев КовачевДоктор на природонаучните науки (Университет на Саарланд, Германия). Регионален директор за Централна, Източна Европа и ОНД (Eлсeвир B.V., Амстердам). Заместник-ръководител на експертната комисия по Външна политика и Европейски въпроси към ПП ГЕРБ. Владее английски, немски, френски, руски, испански.

Мария Иванова НеделчеваАсистент-професор и научен изследовател в Института по политически науки, Бордо, Франция. Двойна докторантура  в Бордо, Франция, и Брюксел, Белгия. Експерт по политическите партии и анализ на режимите в Европа и света, европейско и национално законодателство и конституционно право. С опит в международни проекти и програми, свързани с европейските структурни фондове. Владее френски, английски, руски.

Емил Стефанов СтояновЗавършил литература в Пловдивския и Лайпцигския университет. Основател на университетското издателство в Пловдив и издателство Пигмалион. Заместник генерален директор на Българската национална телевизия през 1998 г. Създател на първата в България новинарска телевизия Европа. Носител на почетния кръст на президента на Република Австрия за наука и изкуство. Учредител на фондация “Пигмалион”. Владее немски и английски.

Илиана Найденова ИвановаМагистър по международни финанси, Университет Тъндърбърд, САЩ. Експерт по финансов и инвестиционен анализ, ипотечно финансиране и финансови отчети с трудов стаж и в САЩ. Държавен експерт и координатор международни финансови институции в Министерство на горите и земеделието. Владее английски, френски и руски.