ПП ГЕРБ Община Банско
Да докажем, че България може!

Под надслов "С хората и за хората" Георги Икономов започна поредица от срещи в Община Банско.

В открит разговор с кандидата за втори мандат Георги Икономов, гражданите имаха възможността да зададат своите въпроси към градоначалника. Без да спестява проблемите, Икономов запозна избирателите със своя работен график за следващите четири години. Построяването на нова детска градина, медицински център, асфалтирането на уличната мрежа, проектът "Градски парк Банско", въвеждането на електромобилен транспорт, спортно-развлекателният център на мястото на казармата в града, бяха само малка част от бъдещите проекти, залегнали в управленската му програма.

На срещата с учителството, кметът получи благодарности за качествено новия подход в подкрепа на общинските учебни заведения, както и за учредяването на Консултативен съвет по проблемите на образованието. Преминаването на Професионалната лесотехническа гимназия към общинската училищна мрежа и доброто взаимодействие с ръководството на гимназията по този въпрос, също бе дискутирано на срещата.
 

Вечерта Икономов бе гост на откриването на изложбата "Те ни завещаха Свобода и Вяра", както и на авторското представяне на книгата "Мурови стребла" на Константин Икономов. С тези две събития започнаха проявите по повод 5-ти октомври - Празникът на Банско.

Срещите на Икономов с гражданите, които преминават под надслов "С хората и за хората", продължават в цялата община.