ПП ГЕРБ Община Банско
Да докажем, че България може!

Продължават предизборните срещи на Георги Икономов в Община Банско

   В непринуден разговор премина срещата на кандидата за втори мандат Георги Икономов с жителите на село Осеново. Сред приятната обстановка на новия пенсионерски клуб, Икономов бе засипан с благодарности за хубавия път до това живописно село.

   На предизборен митинг в Места, ГЕРБ представи кандидатската си листа за съветници. Пред своите избиратели, кметският намесник и кандидат-кмет от ГЕРБ Елена Дашева говори за придобивките през последните четири години, на които Места се радва. От своя страна Икономов даде висока оценка за работата на Дашева, а митингът премина във всеобщ празник с изпълненията на "Бански старчета".

   На среща с избирателите от Банско, живеещи в района на Професионана лесотехническа гимназия, градоначалникът представи проектите за Спортно-развлекателния център, на мястото на бившата казарма; Градския парк; Интерактивния музей на Банско и Пирин в Дома на изкуствата и привеждането в действие на новия Общ устройствен план на Банско.

   В неделя вечерта, екипът на ГЕРБ посрещна Председателя на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов. Въпреки натоварената си програма, той намери време да се види с една от най-успешните организации на партията в страната и не пропусна да даде висока оценка за работата на Икономов, който по думите му, създаде качествено нов модел на управление. Всичко това той направи на кратък брифинг пред медиите.

   На пети октомври екипът на ГЕРБ се включи в празника на града със свои прояви. На Георги Икономов бе оказана високата чест да прочете пред миряните "Отче наш", по време на празничната литургия, отслужена от Н.В.П. Митрополит Серафим.