ПП ГЕРБ Община Банско
Да докажем, че България може!

news 55474 125882Народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партията в Банско Александър Мацурев посети селата  Хвостяне, Долно Дряново, Балдево, Марчево, Дъбница и Осиково в Община Гърмен, както и с. Борово в Община Гоце Делчев.

Той заедно с  общинските ръководители на ГЕРБ – Гоце Делчев Никола Джингаров и на ГЕРБ- Гърмен Верхад Ислямов  разговаряха с кметовете на населените места за най-сериозните проблеми, които стоят за решаване пред тях.

„Инициирах тези срещи, защото считам за важно контакта между местната и законодателна власт. Кметовете споделиха, че много хора се възползват от социалните мерки, които предприе правителството към наи? - уязвимите групи по време на пандемията, като дадоха за пример  програмата “Топъл обяд"“, каза Александър Мацурев.

Управниците на населените места са изразили категоричното си мнение, че наи? - лошото, което може да се случи в тези трудни месеци на здравна и икономическа криза, е тя да се превърне и в политическа.  Според тях никога не са отпускани толкова много целеви средства за всички българските общини и кметства, с които се реализират важни проекти за населените места в страна. Благодарение на последователната политика на ГЕРБ и правителството на Бои?ко Борисов е създадена заетост към техните  кметства и са разкрити работни места.